Reproduccions

Des del Taller realitzem artesanalment reproduccions seriades de la imatgeria solsonina: a l’apartat Botiga podeu veure quines figures tenim a la venda. A la vegada,  fem també multitud de reproduccions no relacionades amb el folklore solsoní. Treballem amb diferents materials com el cartró pedra, la resina de polièster, les resines ecològiques o aglomerats imitant la pedra, a partir dels motlles que nosaltres mateixos modelem.

.

  • Rèpliques de la imatgeria festiva, mida escultura commemorativa.

Sovint les colles geganteres, les associacions o els ajuntaments ens demanen rèpliques dels seus gegants de mida de figura decorativa. Al taller es realitza de forma artesanal tot el procés: el model únic de fang, el motlle, les figures finals en resina, l’acabat pintat a mà policromat, tipus bronze o imitant la terracota, la base de fusta o de marbre així com la placa metàl·lica commemorativa, si s’escau.

 

Figures Gegants Catalunya.jpg


.

  • Rèpliques de patrimoni arquitectònic.

Realitzem rèpliques de patrimoni arquitectònic de mida petita, ideals per actes commemoratius o com a souvenir. Utilitzem resines ecològiques, fem el policromat a mà i si s’escau, com en els exemples de les fotografies de les ermites de Sant Cugat del Racó i Sant Genís de Massadella (Navàs), donem un acabat rústic a les peces.


.

  • Rèpliques imitant la pedra

En algunes ocasions realitzem reproduccions de pedres gravades, de dimensions no molt grans. Mantenint exactament la mateixa escala, conservant tots els detalls i usant una fórmula que reprodueix la textura, l’aspecte i el color de la pedra original, s’aconsegueix una rèplica idèntica.

 


.

  • Figures commemoratives úniques, medalles i trofeus.

Podem realitzar medalles, trofeus o obsequis commemoratius únics, a petició del client o fent ús de la llibertat de creació. Es realitza el model en fang, s’emmotlla i es fan les reproduccions en sèrie, en el tipus d’acabat que es desitgi.